30 éve vagyunk Magyarország legnagyobb lucerna és kukoricapellet előállító vállalata!

Minőségpolitika, fenntarthatóság

Vállalatunk tanúsítottan a GMP+B2 és ISCC rendszereknek megfelelően működik. A KAROTIN KFT. küldetése, hogy lucerna termékeket kiváló minőségben állítson elő, nyújtott szolgáltatásaival ügyfelei megelégedettek legyenek. Célja vevőinek bizalmát, elégedettségét elnyerni és hosszú távon megtartani úgy, hogy a kinyilvánított követelményeiken túl a rejtett igényeiket is minél szélesebb körben megismerni és kielégíteni.
A KAROTIN KFT. menedzsmentje kötelezettséget vállal arra, hogy a Társaság termékeit kiváló minőségben állítja elő és törekszik a szolgáltatásainak minél magasabb szinten való teljesítésére. A Társaság tevékenysége, termelési folyamatai nyitottak, amennyiben az ügyfelek igénylik, azok személyes megismerésének sincs akadálya.
A minőség megőrzése és fejlesztése érdekében a Társaság folyamatainak működőképességét a dolgozók folyamatos képzésével, technológiai innovációval fejleszti. Ezen felül a környezetterhelés minimális szinten tartása mellett kiemelt figyelmet kap a dolgozók egészségének megőrzése, a biztonságos munkakörnyezet feltételeinek biztosítása. A KAROTIN KFT. minden alkalmazottja ismeri a rá vonatkozó utasításokat és munkájához a minőségirányítási dokumentumokat, utasításokat alkalmazza, használja.
A Társaság a beszállítóit, alvállalkozóit partnereknek tekinti, de az együttműködés során elvárja, hogy a KAROTIN KFT. részére megfelelő minőségű alapanyagot biztosítsanak, jó színvonalú szolgáltatásokat nyújtsanak.
A KAROTIN KFT. vezetése elkötelezett a GMP+B2 szabvány előírásai szerinti rendszer hatékony működtetésében és biztosítja a közösen kidolgozott, meghatározott célok eléréséhez szükséges feltételeket. Emellett biztosítjuk együttműködő partnereink számára a rendszerünk alapelvének és az ebből fakadó feladatok ellátásának megismerését annak érdekében, hogy tevékenységük megfeleljen és beilleszkedjen a KAROTIN KFT. rendszerébe.
A KAROTIN KFT. takarmányozási célra takarmány-alapanyagokat állít elő, mely folyamatok során GMP+B2 rendszerre alapuló munkamódszert alkalmaz, mely kiterjed az alapanyag beszerzésére, a tárolás minden folyamatára, a takarmánygyártáshoz kapcsolódó és a takarmányok biztonsága szempontjából meghatározó gépek, berendezések karbantartására, az üzemi és személyi higiénia betartására.
A KAROTIN KFT. konkrét célja, hogy biztosítsa és folyamatosan fejlessze a raktározás körülményeit, technológiai berendezéseit és a munka környezetét, képezze a munkatársak ismeretét.